anti

vi hatar dig personligen

Okane ga Nai

Okane ga Nai

Ibland när jag läser fanfiction av den riktigt usla varianten – ni vet, där Intressant Karaktär 1 förvandlats till en sockersöt uke utan egen vilja, och som tvingas till dåligt sex med Intressant Karaktär 2 i stereotyp-seme-format (“O ho ho din rosenröda öppning lockar mig som inget annat! Och den oskuldsfulla blicken i dina små prepubertetsögon ger mig känslan av att du verkligen vill det här! Här, känn mina fingrar utforska ditt brinnande inre – ett, två, TRE!” “Åh nej, nej, nej, uuuuagh nja kanske? Nej menar jag!”) – och allting bara är så dåligt att min hjärna vill implodera och ögonen smälter ihop av den frätande syra jag som elak bitch gråter ur mig istället för kristalliska tårar – eh, ja, då. Då tänker jag förstummat “var får de allt ifrån?”


För, ni vet. De där ficcarna dyker ju upp i varenda fandom i universum, och de är exakt likadana, och det finns alltid ungefär 314 recensioner som säger “OMG MOER”.

Och de små liven som skriver skiten kan ju inte direkt ha fått det från canon, eller så har de tryckt in någon väldigt lustig kod i sin Action Replay senast de startade Final Fantasy VII .

Okej, jag behöver inte undra längre – det kommer härifrån. Det är Okane ga Nai som orsakar alla sunkiga stereotypa badsex- OOC-ficcar i universum. Det måste vara så. Låt mig förklara genom att sammanfatta första avsnittet av de fyra avsnitten i denna manga-baserade OAV – mer än så orkade jag inte titta på. (Och käften eventuella fangirls som hittat hit, jag behöver inte se resten för att veta att de också suger. Jag har läst en hel del av mangan också, FFS och den är lika illa den. )

 

Det kasst animerade introt visar med all önskad tydlighet vad som komma skall: Sedelbuntar dansar över skärmen; en bredaxlad, mörkhårig man med trekantigt ansikte och tom blick tänder en cigarett och ser sådär allmänt seme-emo ut som bara en missförstådd känslokall emo-seme kan göra – innan uke-chan öppnar hans hjärta förstås, det är ju romantiskt.

Snabbt klipp till en liten, blond pojke med wobblande blå ögon. Han ser ut att vara max tio år gammal, och sitter ihopkrupen i ett hörn och ser så olycklig och känslig och gråtfärdig ut som en liten uke gör alldeles efter att han haft buttsex för allra första gången.

Introt fladdrar förbi lite bikaraktärer också; ett par tvillingar, en okama, blah blah whatever vem bryr sig, nu börjar avsnittet.

Det är auktion på gång, och bara de rikaste, skummaste pedosarna är inbjudna. På scenen sitter nämligen Uke-chan fastkedjad helt naken. Han kusin har snott en massa pengar av maffian och för att undvika att ta konsekvenserna av detta beslutade han sig för att sälja sin kära släkting på sex-auktion istället. Buden far genom luften; 50 miljoner dollar är utgångspriset men eftersom uke-chan har oanvänd “öppning” och förmodligen “framsida” också åker sedelbuntarna fram snabbt. Precis när vår stackars protagonist håller på att bli såld till nåt random skäggo, äntrar seme-sama bilden. Han slänger 120 miljoner på scenen, tar sin nya uke och smiter.

“Kryp in i väskan nu lilla vän”

“Kryp in i väskan nu lilla vän”

Det är här den spännande och totalt oväntade twisten dyker upp. Seme-sama – Somuku Kanou, ok, och jag var tvungen att googla på det eftersom jag inte orkade kolla igenom avsnittet igen – är nämligen hemligt förälskad i uke-chan, Ayase Yukiya. (Och mer info än jag ville ha: tydligen gör Akira Ishida hans röst på en av de drama-cds som släppts. Jahapp. Varför är jag inte förvånad?)

Seme-sama lider uppenbarligen av svår personlighetsförvirring. Inget ovanligt i yaoi-sammanhang, men ändå rätt irriterande. I hans skalle flyger ömma tankar runt varandra – och han tänker dem högt i bästa Days of our Lives-stil – men mot uke-chan är han enbart barsk. Möjligen krockade tankarna med varandra och orsakade någon sorts reboot av Kanous tankegångar, jag vet inte.

Take it eeee~asy 

Vadå, vill du inte ta emot min lem? Den har ju bara  SAMMA OMKRETS som DIN MIDJA!

Problemet är nämligen att Ayase inte kommer ihåg deras delade förflutna, de guldkantade sekunderna någon gång för X antal år sedan då Ayase *gasp* lånade ut sitt paraply till Kanou som satt och angstade på gatan – och det gör Kanou så bitter att inte Ayase tänkt på honom lika många gånger efteråt som han själv gjort, att han inte kan göra annat än att ha upprepat tvångssex med sitt kärleksobjekt som har ungefär en tredjedel av hans kroppsbyggnad. uNF.

Avsugning och förberedelse medelst fingrar (ett, två, tre, oh du är så våt) och penetration; skrikande angstande uke som ändock njuter av det han blivit utsatt för; seme som hyser ömma känslor han inte kan visa; uke som trots den taskiga behandlingen ändå faller för sin torterare.

Inte blir det sämre av att Kanou varenda sekund han stånkar sig genom sexscenerna tänker “Nej, förlåt älskling, jag vill inte göra det här mot dig!”. Ungefär lika romantiskt är det också när han sedan slänger sedlar på Ayase och skriker åt honom att med de här pengarna får du betala av din 120-miljoner-skuld till mig, uNF! Och sluta dregla över din taskiga kusin FFS!”

Och självklart måste Ayase gråta fram det klassiska “Men, sex? Med två män? Det går inte! Får inte! Når inte! Det är fel!”

Men Kanou är ju trots allt godhjärtad, det vet Ayase med den radar för snälla människor som alla uke-chans utrustats med. Så självklart kommer serien att sluta i rosenblad och bröllop och två små barn på väg.

Man kan ragga ukes utan sprit!

Jadu. We’ve got a winner here! Varje sekund av serien gjorde mig mer storögd; jag och Signe skrattade och skrek om vartannat för att vi uppskattade den så mycket. Heja. Och just som jag, inspirerad av den kantiga designen, satt och skrek AKIO KOM TILLBAKA insåg jag att det var Akio, den slebbiga incestgossen från Utena, som gjorde seme-samas röst.

Näru. Tror jag skippar resterande tre avsnitt, tack så mycket. Enda anledningen till att jag inte ger en fet etta till den här serien är att jag roades av att de verkligen lyckades få med varenda yaoi-klyscha någonsin.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

4 kommentarer till “Okane ga Nai”

  michan

  YES GIVE TO ME PEDOPAPA! Eller NEJ NEJ OMG NEJ *splurt*

   
  Kandycore

  hahaha, så underbart!
  Undrar hur det här med uke och seme blev så otroligt populärt. Visst är det roligt, men det måste finnas hundratals andra extremstereotyper att variera med :)

  OT:
  vad är det för flygande runda huvuden på sidans kanter?

   

Leave a Reply

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>