anti

Just another WordPress weblog

No Mercy

No Mercy

Jag såg en sjukt dålig film häromdagen starring Richard Gere och Kim Basinger. Nu ska jag vara snäll och begränsa mitt ordförråd något – jag är inte helt förtjust i någon av skådespelarna. Jag tittade för att mamma tittade och jag inte ville sitta och uggla ensam i mitt rum. Jag menar, tänk om jag hade blivit så uttråkad därinne att jag tittat på något vettigt istället? (Typ stirra in i väggen kan jag säga så här i efterhand hade varit en mycket bättre idé.) Huga, hemska tanke. Och förresten kittlar det dödsskönt i kistan att få sätta ettor.

Istället för en ointressant sammanfattning klädd i ord av en ointressant och ganska äcklig film så blir det pics. Mina talanger med Flash är obestridliga. Titta och njut. Sedan att min Richard Gere är så mycket hetare än slusken själv är kanske lite synd, men jag kunde tyvärr inte rita skabbigare. Varför har jag lagt ner tid på det här skabbet? Lite pinsamt.

RSS 2.0 | Trackback | Comment
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /storage/content/63/166663/blog.prositen.com/public_html/wp/wp-content/themes/moyashimon/comments.php on line 80