anti

vi hatar dig personligen

No Mercy

No Mercy

Jag såg en sjukt dålig film häromdagen starring Richard Gere och Kim Basinger. Nu ska jag vara snäll och begränsa mitt ordförråd något – jag är inte helt förtjust i någon av skådespelarna. Jag tittade för att mamma tittade och jag inte ville sitta och uggla ensam i mitt rum. Jag menar, tänk om jag hade blivit så uttråkad därinne att jag tittat på något vettigt istället? (Typ stirra in i väggen kan jag säga så här i efterhand hade varit en mycket bättre idé.) Huga, hemska tanke. Och förresten kittlar det dödsskönt i kistan att få sätta ettor.

Istället för en ointressant sammanfattning klädd i ord av en ointressant och ganska äcklig film så blir det pics. Mina talanger med Flash är obestridliga. Titta och njut. Sedan att min Richard Gere är så mycket hetare än slusken själv är kanske lite synd, men jag kunde tyvärr inte rita skabbigare. Varför har jag lagt ner tid på det här skabbet? Lite pinsamt.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 kommentarer till “No Mercy”

  pervchan

  Gillar Kim Basingers heta heta bröst. Det där är en sexsymbol jag önskar jag kunde drömma mer om. >-D Kanske inatt då?

  Filmen verkar passa mitt sinne för romantik perfekt också, så jag måste nog skyndsamt leta reda på en egen (laglig, självklart!) kopia av den. Sedan ska jag, Richard-chan och Kim-sama ha härliga stunder tillsammans.

   
  michan

  Åh gud. Är det den filmen där de ålar runt i ett träsk och har riktigt usla sexscener i något fallfärdigt hus?

  Jag tycker filmen är överflödig, de kunde visa din serie 1 timme och 40 minuter istället på tv. Den är bra till skillnad från filmen! >-D

  (Och jag har för mig att de buttrapear Enigmas musik också i just sexscenen. Snyft. Jag gillar Enigma! I alla fall just den skivan).

   

Leave a Reply

XHTML: Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>