anti

vi hatar dig personligen

Om oss

Välkommen till den negativa sidan av internet.

Vissa personer följer mottot Har du inget positivt att säga, så säg ingenting alls. Vi har hört det till leda, och vi skrattar bittert varenda gång någon försöker övertala oss om dess merit. Även negativa, pessimistiska individer behöver ett utlopp för sina känslor: således Anti.

Här kan ni bland annat finna recensioner av det mindre positiva slaget av det mesta inom kategorin fiktion. Tvspel, böcker, anime, filmer, you name it. Suger det riktigt uselt finns det en stor risk att vi kommer att skriva om det här; berätta exakt varför och göra vårt bästa för att avskräcka dig från att någonsin vilja ta del av det själv.

Här kan ni också finna extremt fangirl-mässiga positiva recensioner av saker vi gillar. Trots att våra hjärtan härdats av decennier av uselt källmaterial så hittar vi ibland diamanter i kolsäcken. Klart som korvspad att vi måste skrika ut det för världen också då.

Slutligen ett meddelande till dig. Just dig. Gillade du titeln vi precis sågade? Synd för dig. Vi kan inte ta kritik, så gå och gråt någon annanstans.